NEGOCIERI DURE! Vasile Dîncu: ”Vor cere premierul!” Un alt detaliu important a ieșit la iveală

Sociologul Vasile Dâncu (PSD)
Sociologul Vasile Dâncu (PSD)

Vasile Dîncu (PSD) a estimat că formarea unei majorităţi guvernamentale PNL-USR-PLUS-UDMR nu va fi, deloc, atât de rapidă pe cât estima luni preşedintele.

Acesta a avertizat asupra dificultăţii negocierilor.

„Vă dau eu o ipoteză: haideţi să presupunem că nu vor funcţiona negocierile PNL - USR-PLUS. Pentru că ni se pare că este foarte simplu: spune preşedintele ceva şi toată lumea se va alinia. Eu nu cred că se va alinia toată lumea. Cunosc bine partidele din România. Nu cred că USR-PLUS va accepta orice: premier liberal, preşedinte din partea PNL... Ei, care au un program destul de diferit de al PNL, care sunt un partid-cheie, nu cred că vor accepta orice, nu vor accepta să fie a doua roată la căruţă.

Cred că vor cere premierul! (...) S-ar putea să eşueze această negociere şi atunci toate lucrurile se reconfigurează. Apoi, scenariul făcut de mass-media este că UDMR este un partid căruia i se dau 3-4 ministere şi apoi fiecare îl trece la căruţa sa. Nu e adevărat. Cei care cunoaştem UDMR, care am guvernat cu UDMR şi am negociat cu UDMR, ştim că nu este un partid emoţional, care se duce la stânga sau la dreapta. Se duce în funcţie de negocieri şi de proiectul pe care şi-l fac ei”, a spus Vasile Dîncu, marți, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel