Neculai Onţanu, despre plecarea sa din UNPR

Onțanu UNPR EVZ.RO
Onțanu UNPR EVZ.RO

Preşedintele interimar al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Neculai Onţanu, precizează că nu a negociat şi nu va negocia plecarea sa din UNPR şi nici ''transferul'' la PSD.

Constat cu neplăcere o serie de intoxicări şi dezinformări apărute în spaţiul public în ceea ce priveşte UNPR şi persoana mea. Vreau să clarific fără niciun fel de echivoc: Nu am negociat şi nu voi negocia plecarea mea din UNPR. Nu am negociat cu Liviu Dragnea transferul meu la PSD. În acest moment asigur interimatul funcţiei de preşedinte al UNPR şi efortul meu şi al lui Valeriu Steriu este concentrat pe campania electorală, spune Onţanu, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit acestuia, UNPR este supus unui asalt mediatic din partea unor răuvoitori care vor să inducă o stare de dezordine în partid.

Le transmit tuturor detractorilor UNPR că demersul lor va eşua şi îi îndemn, prieteneşte, să-şi vadă de treaba lor. UNPR nu va asista pasiv la acest comportament agresiv şi, dacă aceste acţiuni nu se opresc de îndată, ne vom vedea nevoiţi să acţionăm la rândul nostru. UNPR este puternic şi rămâne unit. Orice altceva este doar un joc penibil de fum şi oglinzi puse în scenă de grupuri de interese politice străine UNPR-ului, conchide preşedintele interimar al progresiştilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel