Nechifor, despre tronsoanele autostrăzii "Via Carpatia": Ca întotdeauna Moldova a fost lăsată baltă. Număr RECORD de promsiuni

Cătălin Nechifor, deputat Pro România, se declară nemulțumit de tronsoanele autostrăzii "Via Carpatia" anunțate de Lucian Bode.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a vorbit despre tronsoanele autostrăzii "Via Carpatia". Potrivit lui, autostrada care leagă Lituania de Grecia ar urma să aibă două ramificații în România: ramura Lugoj - Sibiu - Pitești - București - Constanța, respectiv Lugoj - Calafat. Traseul anunțat l-a nemulțumit pe Cătălin Nechifor, deputat Pro România, care a reacționat acid printr-o postare pe Facebook.

"Singurul domeniu în care mai mișcă guvernarea este creșterea cazurilor de COVID. Până la urmă autostrada va trece prin Moldova. MOLDOVA NOUĂ! În urmă cu doar câteva zile bune eram anunțați că se va construi autostrada prin Moldova, proiect în cadrul Inițiativei celor 3 Måri și care să lege portul polonez Gdansk de Constanța. Din păcate, ca întotdeauna Moldova a fost lăsată baltă, singura șansă ar fi să treacă prin Moldova Nouă, un orășel de vreo 10 mii de locuitori, din zona Clisurei Dunării, județul Caraș Severin.

Deci nu ne-au mințit foarte mult. Asta în cazul în care autostrada va trece totuși prin România, pentru că șanse mai mari ar fi să treacă din Polonia prin Slovacia, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Grecia. Pe de altă parte, campania de locale tocmai încheiată a avut un număr record de promisiuni în materie de autostrăzi. Dacă în anii 90 se amintea pe ici pe colo de autostrada către București, iată că acum liberalii au mers nu pe una, nici pe două, ci pe trei autostrăzi: A7 spre capitală, A13 autostrada Nordului Suceava Maramureș și A8 autostrada Unirii Iași - Târgu Mureș.Partea proastă e că singurul domeniu în care mai mișcă guvernarea este creșterea cazurilor de îmbolnăvire Covid19, în timp ce autostrăzile au fost suspendate, creșterea economică la fel, iar alocațiile și pensiile amânate din nou.", a scris Cătălin Nechifor pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Nechifor: Singurul domeniu în care mai mișcă guvernarea este creșterea cazurilor de COVID Până la urmă...

Publicată de PRO România pe Miercuri, 14 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel