Nebunie MAXIMĂ la Buzău după rezultate. Reacția deputatului Marcel Ciolacu (PSD)

A fost nebunie maximă la Buzău după aflarea rezultatului alegerilor locale 2016.

Constantin Toma (PSD) a câştigat alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Buzău, potrivit numărătorii paralele desfăşurată de social-democraţi, care au primit rezultatele din aproximativ 80% din secţiile de votare din oraş.

Potrivit rezultatului anunţat de directorul de campanie electorală al PSD Buzău, Ionuţ Apostu, Constantin Toma a obţinut circa 40% din voturile valabil exprimate, urmat la mare distanţă de candidatul independent Constantin Ionescu şi de liberalul Ovidiu Anghel.

'Rezultatele parţiale pe municipiul Buzău sunt foarte clare, este un scor detaşat, Constantin Toma este viitorul primar al municipiului Buzău, mă bucur că i-am lămurit pe buzoieni că este cea mai bună alternativă în acest moment', a declarat, pentru AGERPRES, liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, care şi-a anunţat victoria în faţa staff-ului de campanie.

(w670)

La rândul său, Constantin Toma a afirmat că 'vremea vorbelor a trecut, cetăţenii vor fapte şi o viaţă mai bună, sper ca în primele şase luni să se vadă deja rezultatele'

[citeste si]

"Le multumesc tuturor buzoienilor care au venit la vot. Le multumesc celor care au avut incredere in mine. Este o onoare, dar si o mare responsabilitate. De maine trebuie sa ne apucam de treaba. Sunt multe lucruri pe care trebuie sa le facem in Buzau. Nu avem niciun moment de pierdut. Asa cum am spus tot timpul, pe mine ma intereseaza mai mult administratia si mai putin politica.

Avem o echipa foarte buna. Am mare incredere ca impreuna vom reusi sa facem toate lucrurile pe care ni le-am propus.  Le multumesc colegilor mei din partid care au muncit enorm in aceasta campanie. Nu as fi castigat fara ei. Victoria aceasta este si a lor. Le multumesc tuturor personalitatilor care au venit alaturi de noi si care ne-au oferit sprijinul si increderea lor.

Ii multumesc domnului presedinte Ciolacu pentru increderea pe care mi-a aratat-o. Am convingerea ca va reusi sa duca la bun sfarsit proiectul de reforma al partidului pe care l-a inceput. Eu voi fi alaturi de el. Multumesc!", a mai zis Constantin Toma.

(w670)

Potrivit primelor informații, PSD a câștigat primăriile Buzău, Râmnicu Sărat, Nehoiu, Pătârlagele, Pogoanele, Amaru, Bălăceanu, Beceni, Berca, Blăjani, Boldu, Bozioru, Brăești, Breaza, Buda, C.A. Rosetti, Calvini, Cănești, Cernătești, Chiliile, Chiojdu, Cilibia, Cislău, Colți, Costești,Cozieni, Florica, Gălbinași, Gherăseni, Glodeanu Siliștea, Grebănu, Gura Teghii, Largu, Lopătari, Luciu, Măgura, Mânzălești, Mărăcineni, Mărgăritești, Merei, Mihăilești, Movila Banului, Murgești, Năeni, Odăile, Pănătău, Pârscov, Pietroasele, Podgoria, Poșta Câlnău, Robeasca, Rușețu, Săgeata, Săhăteni, Săpoca, Sărulești, Scorțoasa, Siriu, Smeeni, Stâlpu, Țintești, Topliceni, Ulmeni, Unguriu, Valea Rîmnicului, Vernești, Vintilă Vodă, Viperești, Zărnești, Ziduri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel