Nebunie la Madrid: Real, noua regină a Spaniei - Galerie FOTO

Real Madrid a cucerit titlul de campioană în Spania, iar la Madrid s-a declanşat siesta. Echipa lui Mourinho a învins cu 3-0 în deplasare la marea rivală Athletic Bilbao şi poate sărbători titlul cu două etape înaintea finalului. După meci mii de fani au ieşit pe străzi în capitala Spaniei pentru a celebra încoronarea favoriţilor.

Real Madrid s-a impus pentru ultima dată în Primera Division, din sezonul 2007-2008, de atunci supremaţia în Spania fiind deţinută de rivala de la FC Barcelona.

Pentru Real Madrid succesul vine la capătul unui sezon în care poate doborî orice record de puncte şi de goluri marcate. Madrilenii ar putea ajunge la peste 100 de puncte în acest sezon şi la peste 180 de goluri.

Chiar dacă titlul a fost acontat, lupta continuă pentru Cristiano Ronaldo. Superstarul portughez are cu două goluri mai puţin decât Messi, care mai are de disputat trei meciuri în acest sezon. Bătălia pentru "Gheata de aur" se anunţă acerbă, cu atât mai mult cu cât jucătorii amblelor echipe au anunţa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel