Nebunie cu Clotilde Armand în USR Sectorul 1! Ce au spus unii lideri dați afară

Clotilde Armand se pare că se crede Mesia pentru Sectorul 1 și pentru România, dezvăluie unii liderii USR care au fost dați afară din partid pentru că nu au fost de acord cu ideile ei.

Potrivit surselor Ancheteonline.ro, Clotilde Armand ar fi ajuns în USR grație prieteniei dintre Nicușor Dan și soțul ei, Sergiu Moroianu, cei doi lucrând la Institutul de Matematică din București. Când a ”picat” în USR Sectorul 1, ar fi intrat cu cizmele în organizație, prevalându-se de susținerea sa de la nivelul conducerii partidului.

În ultimii ani a făcut ”curățenie” și toți liderii puternici ai organizației au fost eliminați. Ea și-ar fi cimentat poziția prin aducerea în partid a unor oameni de încredere și prieteni.

Deși la acest sector USR avea deja o organizație puternică, cu membrii fondatori care au pus bazele partidului, Clotilde Armand, chiar de la venirea ei, a încercat să preia conducerea și să-și impună propria viziune, fără să țină cont de programul politic construit de organizație, scrie Ancheteonline.ro. Mai multe detalii aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel