Neamțu: Guvernul USL se exersează în crearea unui aliaj dintre prostie şi gargară

mihail_neamtu
mihail_neamtu

Mihail Neamţu crede că USL a pus în "motorul dezvoltării românești" nisip și apă în loc de ulei de înaltă calitate, apreciind că Guvernul Ponta se exersează în crearea acestui aliaj dintre ,,prostie şi gargară".

În discursul susținut, luni, la lansarea candidaților ARD pentru alegerile parlamentare, liderul Noii Republici, Mihail Neamţu a făcut trimitere la Marius Paraschiv, tânărul dintr-un clip al Alianței, care s-a declarat dezamăgit de ceea ce se întâmplă în ţară şi şi-a manifestat intenţia de a pleca din România. ,,Dragă Marius, şi noi avem sentimentul unui blocaj iremedibail şi noi simţim că în motorul dezvoltării româneşti, USL a pus, în loc de ulei de înaltă calitate, nisip şi apă. Avem sentimentul că Guvernul Ponta se exersează de o vreme încoace în crearea acestui aliaj dintre prostie şi gargară. Şi noi avem sentimentul că România merge, din păcate, cu farurile stinse.(...) Da, noi de dorim altceva şi de aceea îi spunem lui Marius: fii pe faza lungă", a fost îndemnul lui Mihail Neamțu pentru tânărul care s-a declarat dezamăgit de evoluția situației din România.

Liderul Noii Republici a mai susținut că ARD are capacitatea, cu ajutorul unor oameni asemeni lui Paraschiv, să reconstruiască o elită profesională a oamenilor modeşti şi pricepuţi, dornici ,,mai ales" să muncească, potrivit NewsIn.

,,România este ţara noastră. O ţară în care sute de mii de fraţi veniţi dincolo de Prut şi-au regăsit demnitatea, limba şi cetăţenia, lucru pentru care suntem mândri.(...) Cu oameni ca Marius Paraschiv noi cei de la Alianţa România Dreaptă putem să reconstruim o elită profesională a oamenilor modeşti şi pricepuţi, dornici mai ales să construiască. Din ţara asta, nu tu, Marius, ci hoţii şi plagiatorii trebuie să plece. În ţara asta impostorii şi penalii trebuie să se teamă", a arătat Neamțu.

,,Rămâi alături de noi pentru a sfida încă 23 de ani această silă şi această nepăsare. Vino alături de noi pentru a moşteni curajul celor care au dărâmat dictatura lui Ceauşescu", a completat preşedintele NR, încheindu-și ulterior discursul cu un pasaj din poezia ,,Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane !" a poetului român, simpatizant la legionarilor, Radu Gyr.

Pe numele său adevărat Radu Demetrescu, Radu Gyr a fost membru de seamă al Mișcării Legionare, comandant legionar și șef al regiunii Oltenia. De altfel, el a făcut închisoare din cauza opţiunilor sale politice în timpul dictaturii regale a lui Carol al II-lea, în timpul regimului lui Ion Antonescu, dar şi în comunism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel