Neamțu - Caramitru Jr., scandal de proporții. Buzăianu: Vă atrag atenția...

Este un scandal uriaș între Andrei Caramitru și Mihail Neamțu. 

Mihail Neamțu acuză, la B1 TV, în emisiunea ”Bună, România!”, că ”o firmă, întâmplător firma la care domnia sa lucra, McKinsey, și un institut, Aspen, întâmplător institut care organiza evenimente cu Andrei Caramitru, reprezintă, atenție, partener privilegiat al Comitetului interministerial "România - Poarta Europei". Deci relația între Victor Viorel și Andrei ”Năbădăiosul” e o relație veche.”

Radu Buzăianu a precizat: ”Vă atrag atenția, dle Neamțu, că ne-a transmis dl Caramitru Jr. că aceste acuzații, pe care intuia că le veți face, vor trece prin instanță, că vă va da în judecată”.

Mihail Neamțu a replicat că Andrei Caramitru are o gândire fascistă și crede că poți interzice dreptul la liberă exprimare, îndemnându-l să descopere Constituția României. ”Eu am citat dintr-un document oficial al statului care arată că firma domniei sale a avut o relație privilegiată cu Guvernul Victor Viorel Ponta”. 

De la ce a început totul. Vezi aici: Război între USR/PLUS şi PNL. Andrei Caramitru cere excluderea unui membru PNL: Mai manipulator decât Dragnea!

Postarea anterioară a lui Andrei Caramitru, făcută în urmă cu o oră: ”Îi atrag atenția dnului Mihai Neamtu, care mă amenință cu niște "dezvăluiri" false 100% (nu doar pe mine, ci și pe familia mea), că îl voi da in judecată și îi voi solicita scuze publice. Nici măcar Antena3 nu și-a permis să mintă și să se degradeze la un asemenea nivel. Voi cere public și formal Președintelui PNL excluderea sa din rândurile partidului (înțeleg că oricum nu are nici un rol acolo - deci sper sa fie o formalitate).”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel