Becali: sunt cretin profund că dau 400.000 de euro, să ia Djuvara bani

Candidatura lui Gigi Becali pe listele PNL la alegerile parlamentare  continuă să  stârnească în continuare reacții. Istoricul Neagu Djuvara, într-o intervenție  pentru România Tv, a declarat că   "Becali e un primitiv, e un cretin profund", fapt ce a dus la o reacție imediată din partea noului membru PNL.

 Neagu Djuvara l-a desființat pe Becali cu declarația la adresa acestuia: "Becali ăsta e un primitiv, e un cretin profund, cum poţi să faci politică cu ăştia", a declarat istoricul, într-un interviu acordat pentru România TV.

La rândul său, Becali   nu a rămas dator istoricului Neagu Djuvara. "Eu l-am făcut moş senil, el m-a făcut cretin profund, gata, suntem pace", a răspuns Gigi Becali, la România TV. El a adăugat că a donat 400.000 de euro pentru o carte de istorie la care a contribuit şi Djuvara. "Este vorba de Istoria României, scrisă de Alex Stoenescu, împreună cu alţi 4-5 istorici, între care şi Neagu Djuvara. Am virat cei 400.000 de euro în contul Institului de Istorie. Ştiu că a luat si Neagu Djuvara din aceşti bani. Chiar că sunt un cretin profund că dau 400.000 de euro, ca să ia Djuvara bani (...) Nu contează ce spune despre mine un moş senil (...) Domnul Djuvara este puţin băsist, e sub slujba lui Băsescu şi de-asta l-a atacat pe preşedintele nostru, pe Crin Antonescu", a spus Becali.

 Conflictul dintre Djuvara și Becali nu este singular. Reputatul istoric a declarat şi cu alte ocazii că îi este ruşine cu Gigi Becali.

Becali  i-a răspuns și atunci, insultându-l. "Djuvara este vai de capul lui, la anii lui e sclerozat, e bătrâneţea. El e super ca istoric, dar s-a sclerozat din cauza bătrâneţii. Ce, stau acu să-mi arăţi moşii toţi. Iliescu a luat-o razna, a luat-o pe mirişte. Iliescu cât de cât e mai sprinten, dar Djuvara săracul, când îl văd....", a fost reacţia lui Becali, în cadrul unei emisiuni TV, în momentul în care moderatorul i-a propus să urmărească declaraţiilor lui Neagu Djuvara şi Ion Iliescu în care era criticat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel