Nazare, răbufnire după atacul lui Cioloș: Să vă spălați la gură înainte

Alexandru Nazare l-a făcut praf pe Dacian Cioloș, după că premierul a atacat Partidul Național Liberal.

Alexandru Nazare i-a răspuns lui Dacian Cioloș, după ce fostul comisar european a declarat că "PNL se regăsește în aceasta zonă a clasei politice vechi și refuză cu obstinație să se reformeze".  

"Despre vocatia tradarii, demagogie si false valori
Dacian Ciolos - lupul imbracat in oaie

Aveti vreme de o mica povestioara?
Traia odata, undeva intr un coltisor de tara, de multe ori parca uitata de Dumnezeu, un baiat care nu excela prin nimic, dar care a inteles repede de la viata ca daca esti bine orientat si tii grumazul cat mai aplecat nu numai ca nici o sabie nu-ti va taia capul, ci iti va deveni si protectoare. Si uite asa, mai cu o ruda mai cu alta , mai cu prietenii rudelor se pomeni baiatul nostru in carti in Liga Mare a politicii. Mai conteaza daca n-avea nici un merit personal pentru asta, pe cine a calcat in picioare pe drum, cate maini a pupat si pe ale cui? Ca el multi, dar atunci cand te erijezi in Donna Alba" a politicii romanesti si improsti cu noroi pe cei de care te-ai folosit atata timp si practic al caror produs la modul real esti, stiti cum se spune: mai usor cu pianul pe scari ..., susține Nazare.

N-aveti respect si recunostinta 

Domnule Ciolos, ca n-aveti respect si recunostinta fata de nimeni si fata de nimic, doar memorie scurta, am inteles deja, ne desenati asta public zilnic de doi ani! Dar nu-i nici o problema, va reamintim noi! Gheorghe Flutur, membru marcant PNL va spune ceva? Tariceanu, pe atunci lider PNL? Numele Traian Basescu va reimprospateaza memoria? Dar al lui, oups, Viorel Hrebenciuc sau al lui Liviu Dragnea? Nu-i mai amintesc pe Motreanu si Remes, tot lideri PNL... Sau sa vorbim despre functiile de consilier ministru, secretar de stat, ministru, comisar european si prim ministru, toate obtinute pe spatele PNL-ului si la mica intelegere cu PSD sau PD. Functiile le-ati avut si ne-ati facut mare cinste ca politician vizionar sau tehnocrat in ele, atat de mare incat avem cea mai bine dezvoltata si reformata, ca tot va place cuvantul, agricultura sau economie din Europa..., mai scrie liberalul.

Ati ajuns sa il criticati si sa luptati sub toate formele

Da, dupa toti acesti ani de tranzitie, toate partidele romanesti au nevoie de reforma, inclusiv PNL, insa dvs ii datorati cariera politica sub toate formele PNL-ului. Sunteti primul beneficiar al lipsei de reforma din PNL! Pentru ca un partid liberal reformat nu v-ar fi desemnat niciodata pe dvs prim ministru! Si daca tot vreti sa vorbim despre reforma, va invit sa incepeti cu dvs. Ce-ar fi ca pentru prima data in viata sa faceti si ceva care sa aiba la baza resursele proprii, pregatirea profesionala, calitatea dumneavoastra umana, propria viziune? Pe mine doar atunci o sa ma convingeti. Pana atunci ramaneti doar un oportunist, care functioneaza dupa doua principii: de vrei sa-ti fie bine, primul lucru cand ajungi imparat, omoara-l pe tatal tau si pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti...
Va prezentati electoratului ca un om de dreapta, care vrea sa previna victoria unui PSD toxic la viitoarele alegeri. Unificarea dreptei inseamna dialog, constructie, lucru in echipa, dar dvs nu aveti de unde sa stiti toate lucrurile acestea pentru ca la modul real nici nu intelegeti cum functioneaza un partid, ci doar cum se manipuleaza din umbra in scop personal...Sa-l mai amintesc si pe presedintele Johannis, principalul promotor a ceeea ce sunteti astazi, pe care ati ajuns sa il criticati si sa luptati sub toate formele, inclusiv folosindu-va de cele mai murdare arme ca sa ii uzurpati si sa ii luati puterea?
Toate acestea vi le spune spune un om care a cerut mai vehement decat dvs reformarea PNL, dar in nici un caz avand aceleasi scopuri ca si dvs, din contra.
In concluzie, domnule Ciolos, in calitatea unica de produs al unui sistem fisurat, va rog sa va spalati la gura inainte de a vorbi despre PNL, macar pentru ca ii datorati absolut tot ce sunteti astazi. Mi-e jena...Dumneavoastra nu va este?" a scris Nazare pe pagina de Facebook.

Citește și Cioloș, atac fără precedent la PNL: O spun cu un mare regret

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel