Naţionala U21 s-a întors acasă. Sute de suporteri i-au întâmpinat pe aeroport

Sute de suporteri i-au așteptat, sâmbătă dimineață, pe Aeroportul Henri Coandă, pe "tricolorii mici", la întoarcerea de la Campionatul European, acolo unde echipa U21 a ajuns până în semifinale.

Galeria echipei naţionale, gruparea "Uniţi Sub Tricolor", a dat tonul, rând pe rând fiind intonate cântecele care i-au purtat pe tricolori spre semifinala cu Germania. "Suntem mândri de voi!”, România, ale / România, ale”, ”Pentru noi, sunteți campioni", au scandat fanii veniți la aeroport, transmite Mediafax.

Tricolorii mici au plecat din Italia vineri, 28 iunie, la ora 22:30, și au ajuns pe aeroportul Henri Coandă din București sâmbătă noapte, 29 iunie, la ora 01:30.

Ambiția, spiritul de sacrificiu și dorința de "mai mult" de care au dat dovadă băieții lui Mirel Rădoi la acest Campionat European i-a cucerit pe români, care i-au susținut într-un număr foarte mare la toate cele patru meciuri jucate la turneul final. În afară de suporterii care au mers pe stadioane, România U21 a ținut cu sufletul la gură alte milioane de români, care i-au privit din fața televizoarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel