Naţionala U21, meciuri amicale cu Anglia şi Georgia

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Echipa naţională de tineret Under-21 a României va susţine două partide amicale, cu Anglia şi Georgia, în luna septembrie a acestui an, în vederea pregătirii Campionatului European din 2023, a anunţat, luni, Federaţia Română de Fotbal.

"Viitoarea naţională U21 a României va începe pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România şi Georgia, în luna septembrie. Calificată deja la EURO 2023 din postura de ţară gazdă, România U21 a început să îşi planifice meciurile de pregătire. Astfel, primele două partide al tricolorilor Under 21 se cunosc. Aceştia vor întâlni Anglia, pe 3 septembrie, şi Georgia, pe 7 septembrie. Ambele jocuri se vor disputa pe teren propriu. Locul de disputare şi ora de începere vor fi stabilite ulterior", se arată în comunicatul FRF.

Ultima întâlnire dintre naţionala de tineret a României şi reprezentativa similară a Angliei a avut loc la EURO 2019, în faza grupelor, în Italia, la Cesena, unde elevii pregătiţi atunci de Mirel Rădoi s-au impus cu 4-2.

La începutul lunii iunie, naţionala de seniori a României va disputa de asemenea două partide amicale, cu Georgia, pe teren propriu, pe 2 iunie, şi Anglia, în deplasare, pe 6 iunie, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel