Natanticu, luat peste picior de Delia, în fața lui Victor Slav: "Să vadă și el cum arată un bărbat frumos!"

Delia a făcut o remarcă la adresa lui Cosmin Natanticu, de față cu Victor Slav.

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cel de-al patrulea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce o nouă serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, dar și informații picante despre campania electorală pentru alegerea unui Președinte iUmor, unde fiecare vot contează pentru Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea.

"Sunteți topite toate"

În cel de-al patrulea episod al noului sezon, Victor Slav își face apariția în platoul show-ului de umor, cu un moment dedicat zilei de 8 Martie, spre entuziasmul tuturor prezențelor feminine: "El e atât de mișto, încât nu trebuie să facă și să spună nimic!”, declară Delia, în vreme ce Bordea continuă: "Sunteți topite toate, deja nu mai există alți oameni pe planetă, după ce l-ați văzut pe el!”. 

"Să vadă și el cum arată un bărbat frumos!”

"Cum suportați să vedeți perfecțiunea lângă voi, în fiecare dimineață?”, este întrebarea cu care Victor Slav deschide momentul, spre amuzamentul tuturor, continuând: ,,Bărbatul este, trebuie să recunoaștem, perfect... perfect inutil!”, moment în care Delia face o remarcă la adresa lui Cosmin Natanticu: “Vreau să-i arăt unghiul ăsta perfect al tău, să vadă și el cum arată un bărbat frumos!”. 

Întregul moment va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, în cadrul singurei emisiuni TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube și unde vor descoperi cele mai amuzante numere de divertisment, alături de cei patru jurați iUmor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel