Năstase: Pedeapsa este îngrozitoare

adrian-nastase2
adrian-nastase2

Fostul prim-ministru Adrian Năstase a descris condamnarea sa 4 ani de închisoare cu executare drept una "îngrozitoare", răspunzând unei întrebări venite din partea jurnaliștilor care așteptau ca fostul lider PSD să părăsească Secția 2 de Poliție. 

Adrian Năstase a părăsit sediul secției de poliție pentru a fi dus la penitenciarul Prahova, unde își începe executarea pedepsei la care l-a obligat completul de cinci judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Întrebat cum comentează decizia justiţiei, Năstase a declarat, la ieşirea din Secţia 2: "Îngrozitoare, după părerea mea, extrem, extrem de injustă, o răzbunare murdară. Ce pot să spun mai mult?".

Năstase a mai spus că nu era pregătit pentru un astfel de verdict.

Poliţia Capitalei a primit luni seară, în jurul orei 18.00, mandatul de executare emis de instanţă, astfel că poliţiştii Biroului Urmăriri au plecat spre Secţia 2, pentru a-l prelua de acolo pe Năstase şi a-duce la Rahova, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

Fostul prim-ministru Adrian Năstase a fost condamnat, luni, la 4 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și 3 ani pentru șantaj, în dosarul "Zambaccian". Soția sa, Dana Năstase, a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la luare de mită, dar nu va face detenție pentru că este la prima abatere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel