Năstase, pe blog: Unii regretă că am folosit doar un cartuş

nastase-adrian-dece
nastase-adrian-dece

Fostul premier Adrian Năstase răspunde pe blogul personal celor care au fost nedumeriți de lipsa comentariilor sale privind dosarul cu cartușele sau cel intitulat "Zambaccian".

"Poate că unii dintre voi s-au întrebat de ce nu am comentat deschiderea, acum, a dosarului cu cartușele sau de ce DNA a trimis la Curtea Supremă, în aceste zile, motivarea recursului în dosarul “Zambaccian”. Simplu. Am considerat că este vorba de coincidențe. În plus, având dreptul să dețin pentru armele mele, de diferite calibre, câteva mii de cartușe, ceea ce mi-ar fi “permis”, în ultimii 20 de ani, să organizez un mic genocid, ceea ce nu s-a întâmplat, m-am gândit că, de fapt, unii au regretat că în seara de 20 iunie nu am folosit decât un singur cartuș din cele 400 din calibrul 38 special", a scris, joi, pe blogul personal, Adrian Năstase.

Năstase riscă închisoare pentru nerespectarea regimului armelor

Adrian Năstase este urmărit penal pentru nerespectarea regimului armelor și muniției. Fostul premier este acuzat de DNA că ar fi deținut sute de cartușe și riscă de la doi la opt ani de închisoare, acuzația fiind disjunsă din dosarul tentativei de sinucidere, din vara anului trecut.

În rezoluţia procurorilor PICCJ, se precizează: "La data de 21.06.2012, s-a constatat că învinuitul Năstase Adrian deţinea fără drept, la domiciliul său, un număr de 359 cartuşe calibru 38 special, în plus faţă de cantitatea de 50 bucăţi menţionată în permisul de port armă, respectiv 6 cartuşe calibru 338 Win şi 34 cartuşe calibru 222 Rem, pentru care nu era autorizat să deţină".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel