Năstase, mesaj anti-Băsescu la alegeri: Dragi papagali care vă pregătiți să-l votați

Adrian Năstase a avut un mesaj pentru oamenii care se pregătesc să îl voteze pe Traian Băsescu în alegerile din 11 decembrie.

"Dragi papagali,

acesta e un mesaj pentru voi, cei care va pregatiti sa-l votati, inca o data, pe Basescu. In 2004, el era „raul cel mai mic". Era „un fost comunist" dar era simpatic. A trecut apoi la socialisti. Pe urma la populari. Acum la nationalisti. E consecvent. In 2009, l-ati votat, din nou, pentru ca era simpatic. Arunca sticle de sampanie, dansa cu poporul si cu Bercea Mondialu'. L-ati apreciat pentru ca se tinea de cuvant. A spus ca-si va da demisia in 5 minute si si-a respectat cuvantul. V-a promis ca „o sa traiti bine" si asa a fost; v-a taiat salariile. Voi insa, pe buna dreptate, il iubiti in continuare.

[citeste si]

(...)

E adevarat, e bun la gargara, la scandal, la barfa de televizor, la jigniri. E unul „de-al nostru". Asa „modernizam" Romania. Innoim clasa politica cu Basescu. Alegem un tanar „frumos si liber". Luptam cu Basescu impotriva celor care au distrus Romania, sub conducerea lui, in ultimul deceniu! Veti spune, poate, ca cei zece ani de mandat prezidential ai lui Basescu au insemnat o paranteza de istorie si ca, nu-i nimic, suntem tineri, ne putem permite.

Asa o fi...

Acum, el vrea sa-i dati o strapontina in Parlament. Concluzia mea, dragi papagali, e ca-n bancul cu iepurasul – inteleg ca va place. Succes in alegeri!", a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel