Întâlnirea dintre Năstase și Ariel Sharon. "A fost un prieten"- VIDEO

Screen Shot 2014-01-14 at 8.45.45 AM
Screen Shot 2014-01-14 at 8.45.45 AM

Adrian Năstase a scris, luni, pe blogul personal, despre întâlnirea pe care a avut-o în 2001 cu Ariel Sharon. Premierul scrie că "Dincolo de acțiunile sale în zonă – unele controversate – Sharon, legat prin căsătorie de România – a fost și un prieten al țării noastre". 

"A murit fostul premier al Israelului, Ariel Sharon. A stat în comă 8 ani, după atacul cerebral suferit în 4 ianuarie 2006. Îmi aduc aminte acel moment pentru că era exact perioada în care începuseră atacurile mediatice împotriva mea, care se suprapuneau cu articolele despre situația lui", a scris Adrian Năstase, pe blogul personal.

Fostul premier a adăugat: "L-am cunoscut în 2001, când în calitate de prim-ministru și însoțit de foarte mulți oameni de afaceri, am mers în Israel la invitația sa. Era una din primele vizite în străinătate în calitate de șef al guvernului. Nu mi-au rămas de atunci foarte multe imagini. Îmi aduc aminte însă, de discuția în tête-à-tête, de solicitarea de sprijin în SUA în legătură cu aderarea la NATO, după eșecul din 1997 și de solicitarea de deschidere mai puternică a canalelor economice".

"Îmi aduc aminte că l-am vizitat atunci, în teritoriile palestiniene și pe Yasser Arafat. Cândva, voi povesti mai pe larg despre acele întâlniri", a mai precizat Adrian Năstase.

Fostul premier a subliniat că "Dincolo de acțiunile sale în zonă – unele controversate – Sharon, legat prin căsătorie de România – a fost și un prieten al țării noastre. Condoleanțe familiei!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel