Năstase: "Băsescu, epoca ta se încheie! Ai făcut destul rău, ai creat o stare de haos"

adrian-nastase-in-aceasta-seara-la-q-a-cu-alessandra-stoicescu-205639
adrian-nastase-in-aceasta-seara-la-q-a-cu-alessandra-stoicescu-205639

Adrian Năstase este prezent, sâmbătă seară, în cadrul emisiunii Q&A, moderată de Alessandra Stoicescu. Fostul premier subliniază că, în urmă cu un an, intervenția de la Bruxelles a afectat statutul de suveranitate al României. După un an, Adrian Năstase spune că, pentru Traian Băsescu, mai există un singur mesaj: "Epoca ta se încheie!". El subliniază că Traian Băsescu caută să-și asigure existența post-mandat, însă "este o variantă de năpârlire", care nu i-ar aduce un viitor pe scena politică. 

Statutul de suveranitatea al României, afectat

Fostul premier a subliniat cum au fost privite evenimentele din urmă cu un an: "pe de-o parte, lovitură de stat, pe cealaltă parte, o exercitare a mecanismului democratic. Mi s-a părut interesantă intervenția internațională.". El a adăugat că "Dacă luăm în considerare cele 11 puncte de Bruxelles, statutul de suveranitate al României a fost afectat". A atras atenția asupra unui punct, care-i interzicea președintelui interimar, Crin Antonescu, să facă o grațiere. Pe atunci, mulți se așteptau la grațierea lui Adrian Năstase. "Nici nu am cerut-o", subliniază fostul premier.

"Epoca ta se încheie"

El a adăugat că la un an după referendum, are un mesaj pentru președinte: "Băsescu, epoca ta se încheie, mai sunt câteva luni şi vei pleca definitiv din istoria României. Ai făcut destul rău, ai creat, în România, o stare de haos". La observația Alessandrei Stoicescu că parcă vorbesc despre un muribund, Adrian Năstase a spus că nu vede un viitor al președintelui în viața politică.

Pe cine ar uimi desființarea funcției de președinte?

"Traian Băsescu caută să-și asigure existența post-mandat", a mai spus Adrian Năstase, care adaugă că este "o variantă de năpârlire" și nu crede că va reuși. Adrian Năstase subliniază că președintele "Nu face decât scandal, face zâzanie" și pe nimeni nu ar uimi desființarea funcției de președinte din România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel