Adrian Năstase: 2012, Crăciun în penitenciar. 2013, "am avut impresia că trăiesc într-o sală de așteptare". Ce speranțe are pentru 2014

adrian-nastase2
adrian-nastase2

Fostul premier Adrian Năstase a își amintește de cel mai dificil moment din spatele gratiilor, care a avut loc în urmă cu un an: Crăciunul în penitenciar, departe de familie. Despre anul 2013, Adrian Năstase nu are cuvinte bune. "O sală de așteptare", "a pașilor pierduți", "speranțe neîmplinite" sunt doar câteva dintre cuvintele folosite de fostul premier pentru a descrie anul ce se sfârșește. 

"Ne pregătim pentru sărbătorile de sfârșit de an. Așteptăm, cu nerăbdarea din copilărie, pomul de Crăciun și reîntâlnirea de familie. Anul acesta, pentru mine, Pomul are o semnificație deosebită. În 2012, Crăciunul l-am “petrecut” în penitenciar. A fost probabil momentul cel mai dificil, chiar dacă știam ca familia era alături de mine. Pomul de Crăciun a rămas însă nestrâns până când am venit acasă, în martie", a scris fostul premier.

Adrian Năstase a adăugat: "Tot anul 2013 a stat sub semnul tensiunii si al multor speranțe neîmplinite. Pentru mine. Semne de întrebare, răspunsuri parțiale. Am avut impresia că trăiesc într-o sală de așteptare. Sau într-o sală a pașilor pierduți. Într-o lume a lui Godot. Și a lui Murphy. O lume a pesimismului și, adeseori, a bășcăliei. O lume a bătăliilor pentru supraviețuire. Lipsită de verticalitate și de demnitate. Evident, cu excepții notabile ce dau, în continuare, sens prieteniei și credinței". 

"Anul acesta, mă gandesc, etern neresemnat, că viitorul îmi și ne va aduce mai multă liniște și mai multă înțelepciune", a conchis fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel