Narcisa Iorga, dezvăluire cutremurătoare după ce Sorin Frunzăverde a murit. Legătură cu DNA

Sorin Frunzăverde
Sorin Frunzăverde

Sorin Frunzăverde, fostul preşedinte al consiliului judeţean Caraş-Severin, a murit.

Narcisa Iorga a relatat, pe Facebook, de ce a fost acuzat de DNA și cum ar fi putut fi salvat de boala gravă de care suferea.

”Sorin Frunzăverde a fost acuzat de DNA pentru că, la o întâlnire cu primarii din Banat, le-a spus să aducă mai multe voturi pentru Klaus Iohannis în turul al doilea al prezidențialelor din 2014. A fost pus sub control judiciar și nu i s-a permis să iasă din țară pentru a merge să se opereze de cancerul incipient, tocmai depistat. Poate că ar fi fost salvat.

”Sorin Frunzăverde vorbea rar, dar și când vorbea, nu exista să nu aibă dreptate. Concis și argumentat. După fiecare discurs al său din ședințe, se lăsa liniște. Ca un fel de dezmeticire din pumni. Și totuși, nu era niciodată agresiv. Era bisturiu. Nici nu simțeai când făcea incizia. Vedeai un pic mai târziu urmarea.


Sorin Frunzăverde a fost un vizionar pentru Partidul Democrat. El este artizanul trecerii de la Internaționala Socialistă la Partidul Popularilor Europeni, iar cine susține că totul s-a făcut peste noapte, habar n-are ce vorbește. Ani la rând, Frunzăverde a negociat cu liderii PPE primirea democraților români, iar cu liderii PNȚCD și ai UDMR (care erau deja membre) să nu se opună intrării PD în PPE. A dus lupta de unul singur, pe tăcute. Nimeni nu credea că va reuși”, a scris Narcisa Iorga.

De ce a fost acuzat de DNA


”Sorin Frunzăverde a fost acuzat de DNA pentru că, la o întâlnire cu primarii din Banat, le-a spus să aducă mai multe voturi pentru Klaus Iohannis în turul al doilea al prezidențialelor din 2014. A fost pus sub control judiciar și nu i s-a permis să iasă din țară pentru a merge să se opereze de cancerul incipient, tocmai depistat. Poate că ar fi fost salvat. O prietenă a lui mi-a spus că îl chemau la audieri în timp ce făcea chimioterapie. Mergea, așa, fără păr pe cap. Statul de drept a considerat că se preface. Acum uite că nu se mai preface.


Sorin Frunzăverde a fost artizanul intrării și a PNL în PPE și chiar al fuziunii dintre PDL și PNL. Aici, nu mi-a plăcut, dar țin minte ca azi când mi-a spus că era singura soluție pentru o dreaptă puternică. L-am contrazis. I-am făcut calcule pe hârtie. Mi-a zâmbit și mi-a spus că voi vedea mai târziu. Nu știu câți dintre membrii vechiului PNL l-au mai sunat după ce a fost condamnat doi ani cu suspendare. Cred că puțini. Foarte puțini.


Sorin Frunzăverde avea un deosebit de fin simț al umorului. Zâmbea des, cu înțeles, așa, ca în fotografia aceasta, a lui Ovidiu Dumitru Matiu. Dumnezeu să-l ierte! Îmi pare tare rău, domnule Frunzăverde!”, a mai scris Narcisa Iorga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel