Naomi Osaka, a treia jucătoare calificată la Turneul Campioanelor

Naomi Osaka a devenit a treia jucătoare de tenis calificată la Turneul Campioanelor, care va avea loc luna aceasta la Singapore, informează site-ul oficial al WTA.

După ce a câştigat meciul de debut la Openul Chinei de la Beijing, disputat luni, coroborat cu alte rezultate, Naomi Osaka şi-a validat în mod oficial biletul pentru competiţia de final de an a circuitului profesionist feminin, după românca Simona Halep, numărul unu mondial, şi germanca Angelique Kerber, campioane în acest an la Roland Garros, respectiv Wimbledon.

Osaka, în vârstă de 20 ani, a produs luna trecută o mare surpriză la Openul Statelor Unite, reuşind să o învingă în finală pe americanca Serena Williams, pentru a-şi trece în palmares primul trofeu de Mare Şlem din cariera sa. 'Calificarea pentru finala WTA reprezintă o mare realizare', a afirma Osaka, învingătoare în urmă cu trei ani în turneul WTA Rising Stars de la Singapore, după o finală câştigată în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia.

Alte două jucătoare aflate foarte aproape de calificarea la Turneul Campioanelor sunt cehoaica Petra Kvitova şi daneza Caroline Wozniacki, campioana de la Australian Open. Marea bătălie urmează să se ducă însă pentru ultimele trei locuri disponibile, la care aspiră Sloane Stephens (SUA), Elina Svitolina (Ucraina), Karolina Pliskova (Cehia) şi Kiki Bertens (Olanda).

Ediţia din acest an a Turneului Campioanelor, programată între 21 şi 28 octombrie, va fi ultima care va avea loc la Singapore, competiţia urmând să se deruleze în China, la Shenzhen, începând din 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel