Nadia Comăneci, prima reacție după ce România a ratat calificarea la JO

Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a lumii din toate timpurile, a comentat în legătură cu cel mai mare eșec al echipei feminine de gimnastică a României în utimii 48 de ani: ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio.

"E foarte trist. Îmi pare atât de rău că s-a întâmplat acest lucru, dar, aşa cum tot spun şi eu de ani de zile, aceste rezultate nefaste nu sunt întâmplătoare. Ştiam cu toţii şi am anticipat că într-o zi vom ajunge şi aici. Din păcate acel moment a venit şi după atâţia ani nu vom avea o echipă completă în concursul olimpic. Nu mai avem antrenori, iar cei pe care îi avem îi plătim foarte prost, nu mai avem sportive", a declarat Nadia Comăneci pentru Q Magazine

În plus, „Zeiţa de la Montreal” crede că nu trebuie să pierdem vremea căutând vinovați.

"Avem nevoie să o luăm de la zero, să reconstruim gimnastica românească pe baze noi, pentru că în acest acest moment există o mare distanță între noi și ceilalți. Avem nevoie să regândim sportul de masă. (...) Noi, românii, avem gimnastica în sânge, nu putem să ne plângem de milă, ci să căutăm o strategie viabilă, să începem să investim", a mai completat Nadia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel