Nadia Comăneci, pe podiumul de modă de la New York

Nadia Comăneci, celebra fostă gimnastă româncă, posesoare a primei note de 10 din istoria gimnasticii mondiale, a defilat, zilele trecute, pe podimul de la New York Fashion Week. Ea a făcut furori la o gală specială. 

Regina de la Montreal, cum a fost supranumită cea mai cunoscută gimnastă din lume, a făcut furori pe podimul de modă de la New York Fashion Week.

Parada, care a avut un scop umanitar, a fost o premieră pentru festivalul de modă organizat la New York. Ea a reunit pe catwalk atât manechine celebre cât și sportivi faimoși. 

Nadia Comăneci, alături de alte stele ale sportului mondial, precum celebrul atlet Carl Lewis, înotătoarea Missy Franklin și skateboarderul Tony Hawk, au reușit să strângă 350.000 de dolari care vor fi folosiți pentru a îmbunătăți viața tinerilor prin sport.

Pe pagina ei de Facebook, Nadia a primit felicitări pentru gestul său, care nu e însă o premieră. Chiar dacă trăiește de zeci de ai peste Atlantic, Nadia participă des la evenimente cu scop umanitar chiar și în România, ba chiar a înființat aici o fundație care-i poată numele și care promovează și susține sportul în rândul tinerilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel