Urmărește emisiunea live



Nadia Comăneci, la Globurile de Aur 2015. O fotografie, viral pe internet

Nadia Comăneci și soțul său, Bart Conner, prezenți, duminică, la gala de decernare a Globurilor de Aur, s-au fotografiat alături de numeroase vedete, însă una dintre fotografii devenind viral pe internet.

 

Nadia Comăneci și soțul său, Bart Conner,  s-au numărat printre cei prezenți, duminică, la gala de decernare a Globurilor de Aur, cele mai importante distincții cinematografice din Statele Unite ale Americii după premiile Oscar. 

Cei doi au socializat cu diverse vedete ale cinematografiei și s-au fotografiat alături inclusiv de Jennifer Lopez, Katie Holmes, Patricia Arquette, David Duchovny şi Jennifer Aniston, potrivit realitateatv.net. 

Una dintre imagini, cu Nadia Comăneci alături de actriţa Salma Hayek, a devenit în schimb viral pe internet, uimind prin faptul că Nadia râde în hohote, în timp ce actriţa de origine mexicană este foarte serioasă, părând chiar tristă, în timp îşi lasă capul pe umărul româncei. O altă imagine, publicată pe contul de Twitter al vedetei din România, o arată pe Nadia zâmbind larg, în timp ce Salma Hayek priveşte uimită către aparatul de fotografiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel