Nadia Comăneci, despre meciul Simona Halep-Caroline Wozniacki la Stuttgart: A fost cel mai frumos...

Nadia Comăneci a catalogat partida din semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart în care Simona Halep a fost eliminată de daneza Caroline Wozniacki drept "cel mai frumos meci pe care l-a văzut până acum". 

Nadia Comăneci, prezentă la Arenele BNR în ziua finalelor de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, a dezvăluit, pentru Digi 24, că i-a transmis mesaje de încurajare Simonei Halep după înfrângerea suferită în semifinalele turneului de la Stuttgart.

„Îmi pare rău, dar vreau să spun că a fost cel mai frumos meci pe care l-am văzut până acum, lung, greu. I-am trimis niște mesaje și mi-a mulțumit. I-am spus: Bravo! Ai luptat până la sfârșit și ea a fost foarte încântată", a declarat cea supranumită "Zeița de la Montreal".

Simona Halep a fost eliminată, sâmbătă, de daneza Caroline Wozniacki, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart, în trei seturi, scor 5-7, 7-5, 2-6, după un meci incredibil și plin de dramatism, care a durat nu mai puțin de trei ore.

Pentru parcursul de la Stuttgart, Simona va primi un cec în valoare de 35.455 de dolari și 185 de puncte în clasamentul WTA.

Sportiva noastră a urcat, luni, pe locul 2 în clasamentul WTA, devansând-o pe rusoaica Maria Sharapova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel