Naționala de handbal, la Rareș Bogdan: ISU ne-a lăsat fără săli

Echipa de handbal feminin a României, a fost invitată luni seara de Rareș Bogdan în emisiunea “Jocuri de Putere”. În urmă cu doar o zi, România a reușit o calificare istorică la Jocurile Olimpice de la Rio.

Mica Brădeanu, Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Ionica Munteanu, Oana Manea și Ana-Maria Tănăsie au fost jucătoarele care au participat la discuție alături de președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu.

 Calificare așteptată de opt ani

Principala temă de discuție a fost obiectivul îndeplinit de naționala de handbal feminin a României care a reușit să câștige turneul preolimpic organizat de Danemarca. S-a discutat însă și despre obiectivele fiecăreia dintre jucătoarele prezente în platou la Jocurile Olimpice, fiind o calificare așteptată de România de opt ani. Nu au fost evitate nici temele mai puțin plăcute precum accidentările din cariera jucătoarelor sau pierderea unor persoane apropiate.

 Sala Floreasca nu va primi niciodată aviz

Alexandru Dedu, președintele FRH, a discutat împreună cu moderatorul emisiunii despre problemele cu care se confruntă juniorii din handbalul românesc și despre faptul că mulți copii își doresc să practice handbal în România, însă nu au unde. Nu pentru că nu există săli în țară, ci pentru că multe au fost închise de ISU după accidentul din clubul Colectiv, iar lipsa autorizațiilor împiedică deschiderea acestor săli. Fostul handbalist a vorbit în principal despre Sala Floreasca care probabil nu va primi niciodată aviz de funcționare din cauza faptului că este construită din lemn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel