Mutu se va întoarce la Fiorentina după ce s-a lepădat de frații Becali

mutu pumn
mutu pumn

Adrian Mutu va fi primit înapoi în lotul Fiorentinei după ce fotbalistul nu a intrerupt colaborarea cu impresarii Becali.

”Am decis că așa e mai bine pentru Adrian" a explicat Victor Becali decizia de a întrerupe colaborarea cu atacantul roman. Conform sursei citate, șefii viola s-au răzgândit în privința suspendării lui Mutu până la vara și ar dori să il aibă din nou în teren, mai ales că situația din campionat nu este prea stralucită.”

Adrian Mutu a rupt contractul de reprezentare cu frații Becali, acesta fiind al doilea "divorț" între cele două părți, însă se pare că de data aceasta totul este doar o strategie pentru ca atacantul roman să intre din nou în grațiile șefilor de la Fiorentina. Cum Mutu este la mâna italienilor, cu care mai are contract încă un an și jumătate, atat jucatorul, cat și frații Becali au căzut de comun acord că această despărțire este cea mai bună soluție pentru a-i imbuna pe italieni. Asta după ce șefii Fiorentinei au refuzat orice ofertă pentru Mutu și au lăsat de înțeles că îl vor ține pe bară din cauza impresarilor lui, transmite sport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel