Mutu, prima reacție după salvarea la mustață

FC Voluntari a rămas dramatic în Liga 1. După ce a câștigat turul (1-0) cu Chindia Târgoviște, Voluntari a pierdut la Târgoviște (1-0), dar a reușit să se impună dramatic la loviturile de departajare.

"A fost un meci greu, aşa cum ne aşteptam. O singură neatenţie ne-a costat şi meciul a ajuns în prelungiri. Experienţa şi luciditatea şi-a spus cuvântul la loviturile de departajare. Am avut câteva contraatacuri pe care n-am ştiut să fructificăm. Am mers până la vestiar pentru că am avut o cădere de calciu, după care m-am întors. Mă bucur că obiectivul a fost îndeplinit. Am fost chemat să salvez echipa şi am reuşit, nu a fost uşor. Mi-am asumat acest risc şi am îndeplinit obiectivul.

La prima mea experienţă mi-am îndeplinit obiectivul, dar vreau să ajungem în primele 8 în Liga 1. Voi discuta cu conducerea şi vom vedea cum vom întări echipa. Aceşti jucători au câştigat două trofee şi probabil sunt blazaţi. Vreau să felicit Chindia, publicul... Ar trebui să îmbunătăţească infrastructura pentru că au o echipă bună", a spus Mutu, la microfonul Digi Sport, potrivit Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel