Mutu, la FCSB. DISCUȚIE cu Becali. Bombă în Liga 1

Înainte de a o prelua pe FC Voluntari, Adrian Mutu l-ar fi vizitat pe Gigi Becali și i-a propus acestuia să vină în locul lui Nicolae Dică la FCSB, potrivit celor de la GSP care citează Fanatik.

Totuși, Gigi Becali l-ar fi refuzat categoric pe Mutu și și-a arătat încă o dată susținerea pentru actualul antrenor: "Dică nu pleacă până în vară. Dacă ia titlul, va rămâne. Dacă nu câștigă, o să vedem pe cine pun. Tu nu ai antrenat pe nicaieri și nu ai demonstrat ce poți. Du-te și ia o echipă și pe viitor o să te am în vedere".

"Deocamdată sunt la Voluntari și vreau să îmi fac treaba aici. Dacă mă sună Gigi Becali ce să îi spun? Să mă sune și vedem. Dar acum sunt la Voluntari. Oricum, nimeni nu o să îmi facă mie echipa", a declarat Adrian Mutu pentru sursa citată.

După o experiență în administrație, Adrian Mutu, fostul mare internațional și jucător al lui Dinamo, a preluat FC Voluntari, primul contract semnat de Mutu din postura de antrenor.

Înainte de a veni ca antrenor la Voluntari,  Mutu a lucrat pe partea administrativă la Dinamo București, dar și la Federația Română de Fotbal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel