Mutu, bun de plată: Trebuie să achite clubului Chelsea 17 milioane de euro

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu a pierdut și ultimul proces cu Chelsea, legat de despăgubirile pentru că a fost prins dopat în 2004.  Astfel, românul trebuie să achite clubului englez Chelsea Londra 17 milioane de euro.

Un tribunal din Florida a respins apelul făcut de Mutu la hotărârile Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) şi Curţii Federale din Elveţia.

Chelsea a solicitat sechestru pe proprietăţile lui Mutu din SUA, în condiţiile în care fotbalistul nu mai are în conturi suma solicitată de clubul englez.  Fotbalistul deţine în Florida, împreună cu soţia, trei case, estimate la circa 5 milioane de dolari

Adrian Mutu (33 de ani) a fost depistat pozitiv la un control antidoping pentru cocaină, în perioada în care era jucătorul lui Chelsea. Clubul londonez i-a reziliat contractul, iar Federaţia Engleză de Fotbal l-a suspendat pentru şapte luni. În 2008, Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a decis că Mutu trebuie să plătească fostei sale echipe despăgubiri de 17 milioane de euro.

În 2010, pe când juca la echipa italiană Fiorentina, Mutu a fost depistat din nou pozitiv, de această dată cu sibutramină, substanţă aflată în medicamentele pentru slăbit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel