Mutu, prezentat oficial selecționer al naționalei U21

Adi Mutu și Răzvan Burleanu. foto: FRF
Adi Mutu și Răzvan Burleanu. foto: FRF

Adrian Mutu a vorbit la conferința de presă în care a fost prezentat ca fiind selecționerul echipei naționale a României U21. Acesta a dezvăluit ce planuri are la reprezentativa de tineret și a anunțat că secunzii săi vor fi Nicolae Grigore și Adrian Boingiu.

”Este o mare responsabilitate pentru mine pentru că vin după Mirel Rădoi, cel care a făcut o mare performanță la România U21. Asta mă motivează și mai mult. Avem un meci important cu Danemarca, o echipă foarte bună. Este o nouă generație care a început bine această campanie și vrem să ne calificăm la EURO. Simt presiune pentru că ei au avut o performanță extraordinară în vară. Vreau să duc mai departe lucrurile bune pe care le-a făcut Mirel. Cum zice Mihai Stoichiță… încearcă să nu strici și să adaugi de la tine. Eu pot să spun că sunt un băiat norocos.

Sunt mai norocos decât ceilalți antrenori. Trebuie să le demonstrez că nu s-au înșelat când m-au ales pe mine. Eu cred că Mirel merită să fie la Tokyo. Eu o să fiu în tribună, dar depinde de ceea ce dorește Mirel. Eu sper să fiu acolo pentru a-i susține. Sunt la dispoziția lui Mirel dacă el consideră că are nevoie de mine la Tokyo. Cunosc foarte bine această echipă U21. M-am uitat pe listă și am văzut jucători de foarte mare calitate, jucători cu care se poate lucra și sper ca ei să aibă o dorință și o concentrare de a da totul pentru echipa națională.”, a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu a vorbit despre staff-ul său de la echipa națională a României

”Staff-ul e conturat 80%, dar mai trebuie să pun la punct câteva lucruri. Nicolae Grigore, Adrian Boiangiu sunt secunzi. Nea Adi cunoaște toți jucătorii și ne trebuia continuitate, iar pe Grig îl cunosc de la licență și vreau să lucrez cu el.” , a mai spus Mutu.

Adrian Mutu are 77 de selecții în tricoul echipei naționale și este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reușite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeș, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Tg. Mureș. Până în prezent le-a mai pregătit pe FC Voluntari și echipa U21 a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relația echipei naționale cu cluburile din țară și din străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel