Mutări de la Pro România la PSD. Ciolacu: Nu sunt traseiști politici

Ciolacu
Ciolacu

Marcel Ciolacu este de părere că simpatizanții care s-au mutat astăzi de la Pro România la PSD nu sunt traseiști politici, iar Mihai Tudose nu a făcut niciun rău partidului. 

Mihai Tudose și 140 de simpatizanți de-ai Pro România s-au mutat astăzi la Partidul Social Democrat. Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a participat la Conferința organizației județene a partidului, relatează Mediafax. 

„Eu nu consider că oamenii care au plecat în Pro-România sunt niște traseiști politici. A fost atâta patimă, frustrare, supărare, atâta încrîncenare și o perioadă atât de lungă în care una gândeam și alta făceam în Comitetul Executiv, încât acesta a fost deznodământul. Victor Ponta n-a plecat din PSD, a fost exclus, cum a fost exclus și Sorin Grindeanu, cum a fost exclus și Marian Neacșu, și Țuțuianu. Nici eu, nici Mihai nu am votat pentru aceste excluderi niciodată, pentru nicio suspendare n-am ridicat niciodată mâna în Comitetul Executiv. Și sunt mândru de asta, și cred că și Mihai. Mihai n-a mai avut răbdare. Eu, domnul Stănescu, Claudiu, domnul Rotaru am fost mai răbdători. Nu încerc să-i caut o justificare lui Mihai, este și normal, când știi că ești de bună credință, când ai muncit atât, când te-ai implicat și ai avut rezultate să fii tratat la modul cum a fost tratat Mihai... n-a mai suportat și a luat decizia. Mă bucur că Mihai este în sală, că s-a închis echipa", a spus Marcel Ciolacu.

Tudose nu a făcut rău partidului

„Mihai Tudose nu a făcut nicim rău acestui partid și nu a făcut nimic rău României. Mihai Tudose a fost un prim-ministru foarte bun al acestei țări. Ce s-a întâmplat? Ce a hotărât partidul? Eu știu un singur lucru: eu i-am fost alături primului-ministru Mihai Tudose", a mai susținut Marcel Ciolacu.

VEZI ȘI: Lovitură pentru Victor Ponta. Peste 140 de simpatizanți ai Pro România s-au dus la PSD

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel