Urmărește emisiunea live



Murgeanu: A fost o mare prostie a Guvernului Boc închiderea unor spitale

murgeanu_razvan
murgeanu_razvan

Răzvan Murgeanu, candidat într-un colegiu din Vaslui din partea PDL, spune că a fost o mare prostie a Guvernului Boc, din care a făcut şi el parte, închiderea unor spitale fără ca "cei de la Bucureşti" să ştie realitatea din teritoriu.

 "Închiderea unor spitale din ţară, cum este cel de la Negreşti (Vaslui), a fost o mare prostie, o mare eroare, pe care a făcut-o guvernul din care am făcut şi eu parte. De asta cred că cei de la Bucureşti ar trebui să vină mult mai des în teritoriu să vadă adevărata realitate", a declarat, într-o conferinţă de presă, Răzvan Murgeanu.

 Referirea lui Răzvan Murgeanu la spitalele închise de Guvernul Boc a fost făcută în condiţiile în care una din unităţile spitaliceşti în cauză este în Colegiul de deputaţi nr. 3 Vaslui, unde fostul secretar al MDRT candidează pentru scrutinul din 9 decembrie.

Declarația lui Murgeanu pare tardivă. De ce nu a ieșit Murgeanu să protesteze în momentul de glorie al PDL, când partidul stat tăia în dreapta și în stânga, închidea spitale și școli, dar acest lucru  este o altă poveste pe care Murgeanu ar trebui să o explice electoratului unde candidează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel