Multinaționale: România, exemplu pentru gigantul The Guardian

Cofondatorul și directorul Fitbit, James Park, explică de ce gigantul Smartwear își extinde rapid operațiunile în România.

Astfel, în România și în alte țări din Europa Centrală și de Est există personal foarte inteligent, talentat și pregătit susține omul de afaceri, potrivit The Guardian.

Deținătorul companiei americane care a cumpărat compania românească de ceasuri inteligente Vector Watches, pentru 15 milioane de dolari (11,4 milioane de lire) la sfârșitul anului trecut, și-a triplat personalul în România.

Aici, în România, Fitbit are cel mai mare centru de cercetare și dezvoltare în afara granițelor Statelor Unite ale Americii. Iar The Guardian sublinează că nu este singurul gigant care în ultimii ani s-a întreptat spre România, Astfel, în ultimii ani, importante multinaționale precum Siemens, Ford sau Bosch au pătruns pe piața românească sau și-au extins afacerile, stimulând deja o economie care crește în viteză.

În timp ce mulți consideră că România este o țară în care populația migrează în Vest pentru a-și găsi o slujbă, scrie The Guardian, economia țării este în plină expansiune iar multinaționalele sunt tot mai prezente pe teritoriul țării noastre.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel