Multinațională din Franța, extindere în forță pe piața din Rusia

La Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg a avut loc o ceremonie oficială pentru semnarea acordului de cooperare între societatea pe acțiuni "Russian Export Center" și grupul francez de logistică GEFCO.


Prin intermediul acestui acord, Russian Export Center și GEFCO se angajează la o cooperare de 3 ani de zile în vederea susținerii exportatorilor ruși sau a celor cu sediul în Rusia, din sectoarele de producție. Cele două părți se vor folosi de potențialul și expertiza fiecăreia pentru a implementa măsuri practice în vederea susținerii exportatorilor și facilitării accesului pe termen lung la piețe străine.

Acces la o rețea logistică globală

În calitate de instituție statală de sprijin a exportului, Russian Export Center va pune la dispoziția exportatorilor ruși consultanță juridică, economică și de dezvoltare a afacerilor.
Ca integrator de logistică la nivel mondial, cu o experiență de 65 de ani în gestionarea lanțurilor complexe de aprovizionare, GEFCO aduce logistica din ușă-în-ușă și soluții de transport și acces la rețeaua sa globală. Datorită sprijinului Căilor Ferate din Rusia, a acționarului principal al acesteia și prezenței sale pe piața rusească din 2003, GEFCO va crea o punte logistică pentru companiile exportatoare, se arată în comunicatul companiei.

"Sunt încântat de semnarea acestei cooperări dintre GEFCO și Russian Export Center. În calitate de lider al unui provider de logistică la nivel mondial, știu în ce fel transportul și logistica strategică sunt strategice pentru companiile care urmăresc dezvoltarea internațională. Eu, personal, văd acest acord ca un parteneriat strategic care poate ajuta în mod semnificativ companiile din Rusia să facă față concurenței din întreaga lume și să obțină poziții sustenabile în economia globală,"– a declarat Luc Nadal.


Petr Fradkov, în calitate de Director General al REC încă de la constituirea acesteia, a comentat cu privire la înțelegere: "GEFCO este un expert cunoscut la nivel mondial în domeniul logisticii, cu o istorie remarcabilă și o reputație impecabilă. Compania a activat în Rusia mai bine de 10 ani, având un sistem amplu de agenții de reprezentanță în țară. De aceea, ne bucurăm să începem raportul nostru de colaborare ca parte a contractului semnat. Acest lucru ne va permite nu numai să împărtășim experiența noastră în dezvoltarea exporturilor și sprijinirea exportatorilor, ci și să implementăm proiecte la scară largă, să organizăm conferințe pe teme industriale, să facem schimb de informații și experiență în logistică și procedurile de impozitare, buget, optimizarea aprovizionării și o gamă largă de alte procese. Sunt sigur că cooperarea dintre Russian export center și Grupul GEFCO va fi benefică și de succes pentru ambele părți."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel