Mulţescu şi-a anunţat demisia de la Dinamo, după înfrângerea cu Astra, din Cupa României

Gigi Mulţescu a anunţat că pleacă de la Dinamo după înfrângerea, 0-1, în prima manşă din semifinalele Cupei României, cu Astra Giurgiu. 

"De mâine nu o să mai fiu antrenor. Eu am vrut de meciul trecut, numai că venea meciul ăsta și n-aveam dreptul să provoc valuri. Avea nevoie echipa de liniște și nu-mi puteam permite să fac valuri. Nu există nicio șansă să mă răzgândesc. Mă opresc aici.

Îmi pare rău și îmi cer scuze că n-am putut să fac mai mult. Am făcut maximul din ce puteam. Din păcate, nici eu nu am fost foarte bine ajutat. De ce să nu vrea alt antrenor? Și în repriza a doua de la meciul cu Clinceni echipa a jucat la o singură poartă, a avut controlul, dar lipsește execuția", a declarat Gigi Mulţescu, citat de Digisport.

Cum s-a desfăşurat partida

Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul bosniac Sulejman Krpic (4), cu un şut la colţul scurt la care o parte din vină are şi portarul norvegian Gudmund Kongshavn.

Dinamo a avut mai mult iniţiativa şi a căutat golul egalării, dar nu a reuşit să înscrie, deşi a avut trei ocazii bune. Paul Anton a şutat periculos din lovitură liberă de la 22 de metri (45+1), dar portarul David Lazar a respins în corner. Deian Sorescu (60) a nimerit exteriorul barei dintr-o altă lovitură liberă (60). Andrei Blejdea a trimis din foarfecă (76), dar mingea l-a lovit pe coechipierul său Adam Nemec.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel