EXCLUSIV  Muia Marcel și Laba Vasile nu au simțul umorului. Ce au făcut când am vrut să-i contactăm

Vasile și Marcel
Vasile și Marcel

În contextul scandalului cu plăcuțele ”mu#e PSD”, redactorii DC News au încercat să-i contacteze pe Muia Marcel și Laba Vasile, doi primari PSD.

Am încercat întâi să luăm legătura cu Muia Marcel, primarul comunei Chevereșu Mare (Timiș). Edilul nu are Facebook, așa că am sunat la sediul instituției pe care o conduce. Prima dată, secretara sa ne-a spus că Muia Marcel este ocupat și să revenim după o oră.

Zis și făcut, doar că și după oră, am primit același răspuns. Am anunțat secretara tema scurtului interviu telefonic pe care ni-l propuneam: ”să ne spună domnul primar dacă numele i-a adus probleme și ce părere are despre scandalul cu plăcuțele mu#e PSD”. Femeia a chicotit și a promis că, dacă este cazul, adică dacă primarul Muia Marcel va dori să ne vorbească, revine cu un telefon. Nu a mai revenit nici până astăzi.

Dacă cu Muia Marcel nu am avut sorți de izbândă, am încercat cu Laba Vasile, edilul din Bistrița Bârgăului, o comună în județul Bistrița-Năsăud. De el am dat ușor, doar că nici el nu a vrut să vorbească despre subiectul zilei. A zis că de ”această problemă au grijă cârcotașii” și că dacă vrem un interviu putem discuta despre problemele comunității sale. Concluzia este singură: PSD-iștii, sau cei mai populari de pe Facebook în ultimele zile, nu au simțul umorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel