Muguruza-Halep. Declarație halucinantă a jucătoarei spaniole: Acum am aflat

Simona Halep a uimit audiența după meciul cu Sharapova. Ea a declarat că nu știa că devine numărul 1 mondial dacă o va învinge în semifinale pe Simona Halep. 

"Eu abia după meciul cu Sharapova am aflat că cine va câştiga meciul din semifinale va fi numărul 1. Dar eu nu pun prea mare preţ pe asta. În fiecare săptămână, o listă este publicată. În ultimii ani, obişnuiam să o urmăresc, dar nu trebuia să o iau prea mult în serios. Acum nu mă mai gândesc la acest clasament. Dacă o să reuşesc, o să fie bine. Altfel, o să mai am şanse în viitor. Acum nu simt că sunt favorită pentru acest meci pentru că ea a jucat mai bine decât mine în acest an. Iubeşte zgura, iubeşte Roland Garros, a arătat-o! O să fie un meci mare. E o semifinală mare. Sunt motivată şi asta e tot. Atât", a spus Muguruza, după victoria în faţa Mariei Sharapova.

O singură victorie a Simonei în fața Muguruzei

Singura întâlnire pe zgură dintre cele două a fost câștigată de Simona Halep, la Stuttgart, în 2015. A fost un succes în trei seturi pentru actualul lider WTA, care a pierdut primul set. S-a terminat 3-6 6-1 6-3 pentru Halep, care s-a calificat în sferturi. Ultima confruntare a fost însă una de tristă amintire pentru jucătoarea noastră, relatează digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel