Mugur Ciuvică la Antena 3: "Nu mă aşteptam ca Mazăre să fie arestat!"

Analistul politic Mugur Ciuvică a declarat, în studioul Antenei 3, că a fost luat prin surprindere de arestarea fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre. Acesta a declarat că decizia finală aparţine judecătorilor din Madagascar, care vor hotărî dacă îl vor elibera sau dacă îl vor trimite în ţară. România nu are un tratat de extrădare semnat cu Madagascar. 

"Nu m-am aşteptat, e o veste neaşteptată. Ce ştiu eu este că Radu Mazăre a fost hărţuit de securiştii ăştia noi, cu DNA-ul. Ţin minte imaginile acelea celebre de la restaurantul de pe Kiseleff, când s-au dus să îl ia, să îl ducă la audieri, au trimis 10-20 de mascaţi în restaurant să îl ridice pe Mazăre. Nu mai ştiu exact care e situaţia cu dosarele, cât de serioase sunt, cât de adevărate sunt. Condamnările sunt mari, e posibil să fie nişte lucruri acolo pentru care a fost condamnat", a explicat analistul, în direct la Antena 3. 

Radu Mazăre, victimă a poliţiei politice? 

"Dacă a fost condamnat pentru dosarul cu clădirile alea pentru nevoiaşi din Constanţa, atunci e clară treabă, poliţia politică şi-a făcut din nou treaba. La dosarul cu terenurile sunt nişte lucruri, pentru că nişte terenuri au trecut din proprietatea statului în proprietatea unor şmecheri, aşa cum s-a întâmplat şi la Bucureşti, nu în proprietatea moştenitorilor. Au ajuns la nişte gigei din ăştia, milionari. În condiţiile astea e posibil ca dosarul respectiv să aibă ceva substanţă", a mai explicat Mugur Ciuvică. 

Cu toate astea, repatrierea lui Radu Mazăre depinde de justiţia din Madagascar. Dat fiind că România şi Madagascar nu au semnat un acord de extrădare, există posiblitatea ca Radu Mazăre să nu fie trimis în ţară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel