Mugur Ciuvică- Florin Roman, SCANDAL. ”Îmi dau demisia dacă se dovedește că am băut”

Președintele GIP, Mugur Ciuvică, s-a certat, la Antena 3 cu deputatul PNL, Florin Roman. 

Florin Roman a afirmat, la Antena 3, printr-o intervenție telefonică, după ce a cerut un drept la replică ”îmi dau demisia dacă se dovedește că am băut”. 

Mugur Ciuvică a susținut: ”Dacă a trecut, e greu acum, că se metabolizează, funcționează ficatul și metabolizează alcool și nu mai avem cum să mai știm”.  ”Dle Ciuvică, vă rog foarte mult să vă cereți scuze pentru ceea ce ați spus, pentru că e o mare minciună. Dacă a spus-o Tăriceanu nu trebuie să o spuneți și dvs” i-a spus Roman. 

”Nu e adevărat, nu e adevărat” a continuat Ciuvică. ”Atunci probați-o”, a replicat Roman. 

[citeste si]

”Așa cum știți dvs că dl Dragnea e trădător de neam și țară, din aceeași sursă știe și Tăriceanu că dvs. consumați alcool. Aceeași sursă. Când o să vă cereți dvs. scuze că ați spus în Parlamentul României că un demnitar a trădat țara, fără să veniți cu un argument în sensul ăsta, discutăm și despre alcoolismul dvs.” i-a spus Mugur Ciuvică. El a adăugat că ”o lege e o lege, nu e trădare de țară, e prostie a dvs.”. 

”La câți prieteni am eu în Parlamentul României de la PSD și de la ALDE, cu siguranță ați fi aflat primul. La experiența dvs., nu puteți merge pe ceea ce a spus dl Tăriceanu și să probagați în spațiul public asemenea mizerii. Vă rog să vă cereți scuze pentru asemenea afirmații”, i-a spus Florin Roman lui Mugur Ciuvică. ”În niciun caz” a răspuns președintele GIP. ”Atunci o să acționăm pe cale legală” a continuat liberalul. 

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a spus miercuri lui Florin Roman, în Parlament: ”Cred că confundați cupola Parlamentului cu alte locruri în care vă petreceați timpul, că așa am aflat, că aveați o mare predispoziție pentru anumite lichide. Când veniți aici, aveți grijă să beți numai apă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel