Mugur Ciuvică - Ana Ciceală, acuzații grave. SCANDAL pe Facebook

Mugur Ciuvică publică, pe Grupul de Investigații Politice, acuzații grave la adresa Anei Ciceală, consilier USR, care vine cu explicații pe contul său de Facebook. 

Grupul de Investigații Politice (GIP) publică o postare semnată de Mugur Ciuvică în care scrie că Ana Ciceală, consilier local USR, administrează o firmă străină care a cumpărat 11.000 ha de păduri în România pentru exploatare forestieră. GIP precizează că Ana Ciceală este și o ”vajnică apărătoare a parcurilor și copacilor din București”. Sursa citată mai notează că ”Firma a fost achiziționată în decembrie 2012 de celebra Holzindustrie GMBH, cel mai mare exportator de lemn din România.” Firma la care face referire GIP ar fi fost a tatălui Anei Ciceală, Ion Ciceală, și se ocupă cu cumpărarea și exploatarea de păduri, în 7 ianuarie 2009, înregistrând obiectul de activitate ”Intermedieri în comerțul cu material lemnos și materiale de construcții – Cod CAEN 4631”. 

Vezi mai mult în postarea GIP: 

Ana Ciceală a dat o replică pe pagina sa de Facebook în care spune că GIP nu face nicio dezvăluire și-l face pe Mugur Ciuvică ”anternist”. Consiliera USR afirmă că sunt ”informații publice care se regăsesc în declarațiile mele de avere și interese, la care se adaugă, însă neadevăruri, asocieri forțate și interpretări manipulatorii. Așadar secretul este că nu era niciun secret.” 

Ea spune, în schimb că ”Firma la care face referire așa-zisa dezvăluire nu mai are practic activitate în România din anul 2013, NU a deținut și nu deține terenuri forestiere și, chiar dacă mai figurez în acte ca administrator al acestei firme, aspect făcut public în declarația de avere și interese, nu am mai încasat vreo remunerație ori alt beneficiu din anul 2013. Singura firmă din domeniul silvic la care sunt administrator n-a vândut niciun metru cub de lemn către Schweighofer și chiar le-am recomandat și le-am solicitat beneficiarilor să nu facă afaceri cu această companie.”

Vezi mai jos postarea completă a Anei Ciceală: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel