MRU: Ponta se umflă în pene cu realizări care nu sunt ale lui

mihai-razvan-ungureanu
mihai-razvan-ungureanu

Președintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, consideră că premierul Victor Ponta "punctează la capitolul imagine" cu realizările guvernării sale şi ale guvernului condus de Emil Boc, în loc să precizeze că, "de fapt, le-a dus la bun sfârșit".

"V-aţi uitat pe lista realizărilor lui Ponta? Trei sferturi sunt lucruri începute pe vremea guvernului Boc sau pe vremea mea. Ponta se umflă în pene (...) spunând că sunt realizările lui, dar de fapt ar trebui să spună că le-a dus la bun sfârşit. E cel puţin caraghios (...) Nu mi se pare cinstit", a afirmat, vineri, la Sfântu Gheorghe, Mihai Răzvan Ungureanu, scrie pesurse.ro.

În susținerea afirmațiilor sale, Mihai Răzvan Ungureanu a dat exemplu începerea lucrărilor la gazoductul Iaşi-Chişinău, al cărui act pentru construirea a fost semnat în martie anul trecut de către el și premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, iar fondurile pentru realizarea lucrării au fost deblocate înainte de căderea fostului executiv de la Bucureşti în urma moţiunii de cenzură.

Fostul premier a amintit și de autostrada Bucureşti-Ploieşti, despre care a spus că era finalizată în proporţie de peste 95% la jumătatea lunii aprilie 2012, prin urmare Ponta, care a inaugurat-o, nu a avut nicio contribuţie.

Ungureanu a afirmat că premierul ar fi avut, într-adevăr, un merit dacă împreună cu primarii USL din Capitală ar fi realizat conexiunea autostrăzii cu Bucureştiul.

Chestiunea gazelor de șist, o ipocrizie perfectă

Mihai Răzvan Ungureanu a mai susținut că a remarcat "teama USL de a-şi asuma răspunsuri la problemele strategice ale României", aluzie la exploatarea gazelor de şist.

"Guvernul Ungureanu a căzut, printre alte subiecte ale moţiunii de cenzură, şi pe seama exploatării ori neexploatării gazelor de şist, ca, după un an de zile, premierul Ponta să-şi dea seama că exploatarea oricărei resurse energetice fosile la care avem acces ca stat contribuie la asigurarea independenţei energetice a României, deci la îndeplinirea unui obiectiv strategic (...) Chestiunea gazelor de şist este o ipocrizie perfectă", a susţinut liderul Forţei Civice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel