MRU: Migrația dinspre PDL la USL, un puci parlamentar

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, că detronarea Guvernului Ungureanu a reprezentat un act de trădare, din prisma numeroșilor parlamentari ai Puterii de atunci care au decis, brusc, să schimbe tabăra. Fostul premier a ţinut să sublinieze că va încerca să afle care au fost motivele pentru care "aceşti trădători ai naţiunii" au recurs la acest gest.

 "Numeric, voturile date pentru moțiunea de cenzură au fost mai multe decât negațiile care ar fi susținut Guvernul. Evident că a fost o trădare, în momentul în care treci brusc de cealaltă parte cum se cheamă? Trădare! Acei parlamentari care au gândit că trebuie să o facă într-un mod secret", a explicat Ungureanu la emisiunea "Sub semnul întrebării" difuzată de B1 TV, .

 Acesta a mai spus că a auzit anumite zvonuri, conform cărora unele voturi au fost cumpărate, iar migrația dinspre PDL spre USL, care a avut loc înainte de moțiunea de cenzură reprezintă un puci parlamentar.

"Acești trădători ai națiunii, le promit că o să mă uit cu foarte multă atenție la motivele care i-au determinat să plece dintr-o parte în alta. Vreau să știu ce poate determina schimbarea dramatică a convingerilor unui parlamentar. Dacă zvonurile acestea sunt adevărate, vorbim de corupție politică", a încheiat Mihai Răzvan Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel