MRU, la SIE. Liviu Dragnea: "Va fi foarte greu ca PSD să susțină așa ceva". Ce spune despre Gabriel Oprea

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în emisiunea "Vorbește liber" de la TVR 1, că ar fi foarte greu ca PSD să-l susțină pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru conducerea SIE.

"Cred că o asemenea nominalizare trebuia să fie făcută într-o discuție, în CSAT, într-o discuție cu premierul. E vorba despre un serviciu secret, la SRI s-a întâmplat la fel, s-au purtat discuții, s-a votat cu încredere, în cunoștință de cauză. Noi am vorbit în partid. Va fi foarte greu să votăm așa ceva", a spus Liviu Dragnea. 

Coordonatorul politic al PSD a adăugat: "Am vorbit cu Victor Ponta și a spus că i-a plăcut ce am spus (n.r. despre nominalizarea lui MRU la SIE)".

Ponta nu s-a consultat înainte să-l numească pe Oprea premier interimar

Liviu Dragnea a precizat că Victor Ponta nu s-a consultat înainte să-l numească pe Gabriel Oprea premier interimat. Întrebat dacă a mai văzut vreun guvern condus de un general pe perioadă de pace, Liviu Dragnea a răspuns: "M-ați prins aici!". El a adăugat că speră ca Gabriel Oprea, prin afirmația că va conduce militărește Guvernul, a vrut să spună cu disciplină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel