MRÎ, alianțe politice. Cioloș, ”Nu vă faceți griji! O să ne vedeți la alegeri”

Dacian Cioloș a explicat la TVR ce va urma după ce Tribunalul va oficializa apariția partidului său Mișcarea România Împreună (MRÎ).

Solicitat de Ionuț Cristache, în emisiunea România 9, de luni seara, să detalieze care îi va fi politica de alianțe, în special cu partidele care acum sunt în opoziție, USR și PNL, Cioloș a precizat:

”Eu cred că este nevoie de un construct care nu trebuie să se lupte cu cineva, ci trebuie să propună o alternativă, pentru că românii au nevoie de o viziune de dezvoltare a României, nu de bătălii atât de mult. Pentru că ”cea mai bună bătălie” cu PSD-ul sau cu altcineva care duce de râpă România este să propui românilor o alternativă credibilă cu oameni credibili și la asta lucrăm. Pentru astfel de construcții suntem deschiși. Dar, până una alta e important ca fiecare partid să-și prezinte opțiunile, să le discute cu cetățenii. Cifrele astea mie nu mi se par relevante”, răspuns Cioloș, atunci când moderatorul i-a arătat un sondaj de opinie privind intenția la vor, realizat în septembrie-octombrie.

”Noi am fi dispuși să participăm la algeri și într-o lună, dacă e cazul. Nu vă faceți griji! O să ne vedeți la alegeri”, a mai precizat fostul premier, când Cristache i-a atras atenție că MRÎ nu este încă oficial. ”Dacă împreună cu USR ajungem la concluzia că în felul acesta (o alianță - n.r.) convingem mai mulți români să vină la vot, un astfel de proiect nu este exclus”, a încheiat subiectul fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel