MP al Spaniei: Hamilton (Mercedes) - pole position

În Marele Premiu al Spaniei, Lewis Hamilton va pleca din pole position, duminică.

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) va pleca din pole position, duminică, în Marele Premiu al Spaniei, pe circuitul Catalunya de lângă Barcelona (4,655 km).

Este al doilea pole position pe care Hamilton îl câştigă în 2018, în această a 5-a manşă a campionatului mondial, după MP al Australiei, cursa care a deschis actualul sezon competiţional.

Campionul en titre a stabilit recordul circuitului, cu 1 min 16 sec 173/1000, fiind cu 040/1000 mai rapid decât coechipierul său, finlandezul Valtteri Bottas.

Astfel, duminică, din prima linie vor pleca cei doi componenţi ai echipei Mercedes, din linia a doua vor porni piloţii de la Ferrari, germanul Sebastian Vettel şi finlandezul Kimi Raikkonen, iar din linia a treia coechipierii de la Red Bull, olandezul Max Verstappen şi australianul Daniel Ricciardo.

În ultima linie, a 10-a, se vor afla rusul Serghei Sirotkin (Williams-Mercedes) şi neozeelandezul Brendon Hartley (Toro Rosso), acesta din urmă fiind implicat sâmbătă într-un accident destul de grav în cea de-a treia sesiune de antrenamente libere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel