Motoc: Finală românească la Campionatele Europene de Scrimă

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, le felicită pe sportivele Simona Gherman şi Ana Maria Popescu pentru medaliile obţinute la Campionatele Europene de scrimă de la Torun (Polonia).

'Finală românească la Campionatele Europene de Scrimă. Sincere felicitări sportivelor noastre Simona Gherman şi Ana Maria Popescu, care au cucerit, după un duel foarte disputat, medaliile de aur şi de argint în proba individuală de spadă din cadrul Campionatelor Europenele de scrimă.

Aceste performanţe remarcabile ne fac să fim mândri că suntem români. Cele două sportive sunt legitimate la Clubul Sportiv al Armatei 'Steaua' Bucureşti, iar aceste rezultate confirmă, încă o dată, potenţialul sportului românesc şi calităţile sportivilor noştri. Este o victorie pentru România şi pentru noi toţi. Mult succes în viitoarele competiţii!', a scris Motoc, miercuri seara, pe Facebook.

Românca Simona Gherman a câştigat miercuri medalia de aur în proba individuală de spadă a Campionatelor Europene de scrimă de la Torun (Polonia), după ce a învins-o în finală pe colega sa de echipă Ana Maria Popescu (Brânză) cu 9-5.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel