Motivul pentru care nu se știe nimic de Michael Schumacher

Michael Schumacher s-a rănit grav la cap în Alpii francezi în decembrie 2013, într-un accident de schi în urma căruia a fost în comă aproape șase luni.

Tratat timp de cinci luni în spitalul din Grenoble (Franța), fostul pilot, ieșit din comă, s-a întors în Elveția pe 16 iunie 2014 pentru a primi îngrijiri în spitalul universitar din Lausanne, renumit pentru experții săi în neurologie. El a revenit în septembrie alături de familie, în casa sa din Gland, pe malul râului Leman, scrie realitatea.net.

Altfel, relaţia pe care familia şi apropiaţii lui Michael Schumacher au înţeles s-o aibă cu presa este una controversată.

Sabine Kehm, cea care este managerul personal al fostului pilot de Formula 1, este acuzată că pune piedici jurnaliştilor în menirea lor de a transmite fanilor lui Schumi informaţii cu privire la starea de sănătate a bărbatului.

Sabine s-a apărat în ziarul german Der Spiegel: "Aceasta a fost dorinţa lui Michael dintotdeauna. A dorit mereu ca viaţa lui privată să rămână secretă. Niciodată, nimeni nu a făcut vreun reportaj acasă la Schumacher. Familia clientului meu este asaltată şi agasată de paparazzii care, practic, şi-au stabilit o tabără în jurul proprietăţii în care se reface Michael".

Cât despre starea de sănătate a lui Schumi, Sabine Kehm a spus:

"Suntem fericiți să putem spune că el (Schumacher) face progrese, și spun asta ținând mereu cont de gravitatea rănii pe care a suferit-o la cap".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel