Motivul pentru care Geoană și-a făcut partid

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO), senatorul Mircea Geoană, a declarat vineri, la Galaţi, că obiectivul principal al partidului pe care îl conduce este de a sparge monopolul partidelor tradiţionale.

 'Obiectivul nostru principal este să spargem monopolul partidelor tradiţionale, care şi la stânga şi la dreapta sunt epuizate ca ofertă şi credibilitate. Sunt lovite în stâlpii lor de sprijin, în tot ce înseamnă cazuri mari de corupţie. Nu e zi de la Dumnezeu să nu vedem la televizor câte un lider important din PSD sau PNL sau din fostul PDL, eliminaţi practic din jocul politic pe motive în principal de corupţie', a spus liderul PSRO.

Geoană a precizat că PSRO va merge singur la cele două rânduri de alegeri din 2016, va avea liste complete de candidaţi, dar nu a exclus nici eventuale alianţe.

'Mergem pe picioarele noastre pentru că este modalitatea cea mai onestă de a-ţi testa capacitatea, de a convinge. Alianţele politice nu le excludem, dar le vom face exclusiv cu cei care împărtăşesc idealurile şi viziunea noastră despre societate', a spus Geoană.

El s-a declarat convins că 'scorul electoral al PSRO va fi unul cu două cifre, la anul'. Geoană a participat vineri, la Galaţi, la Conferinţa Regională a PSRO, prilej cu care a fost lansat în dezbatere publică Programul naţional al PSRO de creare de locuri de muncă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel