Motivul pentru care Delia nu face poze cu fanii pe stradă

Foto Delia / Instagram
Foto Delia / Instagram

Deși fanii sunt foarte importanți pentru Delia, artista a dezvăluit de ce, uneori, nu-și dorește să facă poze pe stradă cu cei care îi solicită acest lucru.

Delia a spus că, încă de la începutul carierei, și-a implementat în minte ideea potrivit căreia în afara scenei trebuie să se comporte cât se poate de normal.

„De când am început să fiu cunoscută, am rămas extrem de bine ancorată în realitate. Sunt un om normal ca toți ceilalți, eu sunt artist doar când sunt pe scenă, în rest sunt om normal, deci trebuie să mă comport normal. Îmi spun chestia asta și mi-a intrat în sânge chestia asta”, a spus Delia în podcastul lui Codin Maticiuc de pe YouTube.

Delia spune că ar fi foarte dificil pentru ea să interacționeze cu oamenii la fiecare pas, pe stradă.

„În mare parte, am o stare de anxietate. Încerc să o controlez și știu că meseria mea s-a desfășurat în spațiul public și asta presupune (n.r. interacțiune ape stradă cu fanii). Încerc să-i fac să înțeleagă pe cât pot prin interviuri că nu este rolul meu acesta, adică nu sunt de la relații cu publicul mereu și că nu pot să fac mereu asta și că ar fi inuman”, a spus Delia.

 

Când începe iUmor, sezonul 12. Jurat - surpriză

Șerban Copoț: Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon

iUmor revine cu cel de-al 12-lea sezon, începând cu data de 11 februarie, de la 20:30, la Antena 1. Noutatea celui mai nou sezon iUmor va fi prezența unui jurat-surpriză care i se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent.

iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă. Noua formulă a juriului i-a luat prin surprindere și pe cei doi prezentatori, Șerban Copoț declarând: „Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileală specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel